Pjevačica Ceca Ražnatović u poslednje vrijeme vrlo često bude jedna od glavnih tema u domaćim medijima, i to iz više razloga, kako zbog njene muzičke karijere, tako isto i zbog zanimljivosti koje joj se dešavaju u privatnom životu. Ceca se na domaćoj estradnoj sceni nalazi već nekoliko decenija, i svi znamo da je izgradila karijeru na kojoj mogu da joj pozavide mnoge njene koleginice.

Znamo da ona živi u luksuznoj vili koja se nalazi na Dedinju, u kojoj ona nije sama, tu žive i njena sestra sa djecom i mužem. Tu su bili svakako i njeni sin Veljko i kćerka Anastasija, koji su se već odavno osamostalili pa tako Veljko ima kuću u Titelu, a Anastasija živi u stanu. Znamo da pjevačica dolazi iz sela Žitorađe i iako godinama već živi u Beogradu i samom raskošu ona nikada nije krila koliko je zapravo vezana za svoj zavičaj u koji vrlo rado ode, kako bi posjetila svoje roditelje.

Ona je renovirala njihovu porodičnu kuću, a odmah se vidi kako ona odiše luksuzom, pa je tako sada dom njenih roditelja velika raskošna vila sa visokom ogradom i postavljenim video nadzorom, a spoljašnji zidovi uglavnom su u staklu, dok se oko same vile nalazi mnogo zelenila, koji odaje utiske prave oaze mira i spokoja. Ceca je u jednoj od svojih izjava rekla sljedeće: “Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju… Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim..”Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno