Zdravko Čolić je ubjedljivo jedan od najpopularnijih estradnih ličnosti na prostoru Balkana i do sada je objavio nebrojeno mnogo hitova koji jednostavno nemaju rok trajanja. O njegovoj uspješnoj karijeri napisano je na stotine medijskih članaka i pjevač je uvijek otvoreno razgovarao sa novinarima o svojim budućim planovima, međutim, temu koju nikad nije započinjao jeste njegova porodica i kako je poznato, oduvijek je nastojao očuvati porodične stvari van medijskih saznanja.

Iako se trudio zaštititi svoje kćeri od medijske pozornosti, one su sada odrasle osobe, a njihova ljubav prema javnosti nadaleko je poznata. Posebno je zanimljiva Una Čolić, glazbenikova starija partnerica, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama i s pratiteljima redovito dijeli detalje iz privatnog života. To uključuje novosti o njezinim kazališnim predstavama, kao i druge teme koje su joj zanimljive i o kojima rado raspravlja.

Unine objave na društvenim mrežama pridobile su veliki broj sljedbenika, među kojima su i mladi i stariji pojedinci. Čak su i očevi kolege strastveni pratitelji njezinih sadržaja. Očito je da njezin otac Čola nema nikakvu kontrolu nad sadržajima koje njegova kći dijeli na svojim društvenim mrežama. Kad bi se netko raspitivao o Uninoj privatnosti, Zdravko bi, kao otac zaštitnički nastrojen, nedvojbeno zatajio sve osobne podatke o svojoj kćeri. Međutim, gledajući unazad, shvatio je da se nema pravo miješati u odluke svoje kćeri, jer je ona mlada žena koja je potpuno svjesna implikacija svojih postupaka. Kao studentica, shvaća posljedice svoje prisutnosti na društvenim mrežama i odgovorna je za sadržaj koji dijeli.

Navedeni podaci sugeriraju da Una često postavlja sadržaje koji imaju za cilj provociranje. Jasno je da je na njezinu popularnost uvelike utjecao ovakav pristup. Nedavna objava na njezinom Instagram profilu otkrila je njezino zanimanje za ekstremne sportove jer se očito odlučila prihvatiti izazova skoka s padobranom. Ovaj smioni i hrabri čin oduševio je i šokirao njezine brojne pratitelje, ali i iznenadio Čolu i njegovu suprugu.

Preporučeno