Nadaleko je poznato, čak i po vrapcima na grani, da ćerka Zdravka Čolića, Una Čolić, uživa u centru pažnje. Kao druga muzičarka, Una je posebno aktivna na platformi društvenih mreža Instagram, gdje rutinski dijeli uvide u svoj lični život. Njene pratioce se stalno časte najzanimljivijim detaljima sa njenih putovanja, zabavama iz njenog noćnog života, kao i drugim zadivljujućim aktivnostima koje ne prestaju da očaraju i izazovu nalet komentara.

Unine objave stekle su popularnost među ljudima svih uzrasta, uključujući i očeve kolege. Očigledno je da Čola nema kontrolu nad vrstom sadržaja koje dijeli. Čak i da ju je Zdravko pitao za bilo kakve lične podatke, ne bi ih lako otkrila. Međutim, Zdravko je prepoznao da nije na njemu da se miješa u izbore svoje nasljednice, koja je samosvjesna mlada žena i studentica, potpuno svjesna svojih postupaka i njihovih posljedica. Danas je o društvenoj mreži koju Uni mnogo njeguje ponovo priča u gradu, a za to je zaslužna kćerka Zdravka Čolića. Uspjela je još jednom da zaokupi pažnju javnosti pokušavši nešto što se smatra ekstremnim – padobranstvom. Činjenica da je muzičareva nasljednica uspjela da iznenadi sve svojim posljednjim potezom, vijest je učinila još uzbudljivijom.

Postoji mogućnost da su Aleksandrini roditelji bili ispunjeni sramotom i nelagodom kada su prisustvovali ovom događaju, a isto se može reći i za brojne poštovaoce Une koji su ostali zatečeni. Međutim, bilo je i pojedinaca koji su pohvalili Unu za njenu hrabrost i pozvali je da nastavi pomicati granice. Sljedeća njena fotografija snimljena je u kokpitu. Nasljednica Chole pozirala je sa pilotom i u nastavku kratko napisala na engleskom: “Dragi putnici, govori vaš kapetan.”

 

Preporučeno