U današnje vrijeme kao što i sami možete da primjetite veliki broj poznatih osoba voli da provodi jako puno vremena na društvenim mrežama, posebno na Instagramu koji je bukvalno eksplodirao u posljednjih par godina. Svi su na ovoj mreži i jednostavno su postali opsesivni, i ako ne postave bar jedan stori na dnevnom nivou, onda im jednostavno nije dobro. 

Instagram je kao platforma postao i više nego isplativ, jer neke osobe preko ove društvene mreže i zarađuju jako velike novce, a to je u današnje vrijeme kada ekonosmka kriza uslijed pandemije korona virusa sve pogađa, itekako pametna stvar. To najviše koriste poznate svjetske zvijezde, a cijeli recept je prepisla i domaća estrada, koja jako dobro ubire plodove svoga rada. Tako primjera radi jedna Jelena Karleuša ili Ceca Ražnatović imaju preko milion folovera, i marketinški to jako dobro koriste. 

Velike firme vide jako lijepu reklamu na tom mjestu i onda ih zvijezde reklamiraju tako da i jedna i druga strana imaju jako dobru korist od svega toga. Danas malo govorimo o domaćoj estradi, a dotaćemo se Zorice Brunclik koja sa Kemišom ima i prelijepu ćerku Milicu koja je prije par dana napunila 20 godina života, i može se reći da je jedna prava ljepotica. 

Nedavno se porodila, tako da su Zorica i Kemiš postali baka i djed, a Milica je promijenila i frizuru, kao i cjelokupni stajling. Nju na ovoj društvenoj mreži prati blizu 35.000 folovera. Evo i kako izgleda njena ćerka, vaša mišljenja? Na koga lićči, na Zoricu ili Kemiša? Pišite nam u komentarima…

Preporučeno