Poznati pjevač Saša Matić je izgradio veoma uspješnu karijeru . Nedavno je Saša održao koncert u beogradskoj Areni , koja je bila popunjena do posljednjeg mjesta. Sa Sašom su bile i njegove kćerke zajedno sa njihovom majkom . Sada možemo reći da su to prve zajedničke fotografije njihove porodice u punom sastavu , tako su pjevačeve kćerke odlučile da fotografiju podijele na svojim društvenim nalozima.

 

 

 

Kćerke Saše Matića Tara i Aleksandra se do sada nisu pojavljivale u javnosti , a moramo reći da su one veoma lijepe mlade djevojke . Sada su odlučile da dođu na koncert svog oca i da mu pruže podršku iz prvog reda . Svojim pojavljivanjem su Tara i Aleksandra napravile veliku pomamu , jer svi su željeli da ih vide , a brojni domaći mediji da ih fotografišu i naprave interviju sa njima , jer je veoma rijetka situacija da njih dvije vidimo u javnosti.

 

 

Svi su bili oduševljeni njihovim izgledom , prave su ljepotice koje su za tili čas uspele da zaokupe panju svih prisutnih . Također one su ouševile i sa izborom stajlinga koji je bio usklađen sa stajlingom njihove majke , pa su tako ostavile itekako dobar dojam kod svih prisutnih . Naime , sve tri su bile obučene ležerno , farmerke , majica i preko crna kožna jaknica. Njih tri izgledaju kao sestre niko nebi rekao da su to majka i kćerke.Saša je više puta izjavio kako je veoma sretan da su on i njegova supruga uspjeli da na pravi način odgoje svoje kćeri . Izrasle su u vrijedne osobe , talentovane i muzikalne . Saša je dodao da nikada nebi nametao pravac kojem će se baviti njegove kćerke , već da svako traži svoj put a on je tu uvijek da ih podrži u svemu.

 

 

Preporučeno