Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču koja se od odnosi na jednu ženu, koja je preminula nakon što je čistila kupatilo. Njeno ime je Lija Sijmor koja ima 34 godine, i koja je 19 jula čistila kupatilo u svojoj kući, a kasnije se ispostavilo da je to nažalost bilo kobno po nju.

Radi se o tome da je ona udahnula veliku količinu otrovnih isparenja koja su joj prouzrokovala astmatični napad, a nakon četiri dana borbe u bolnici, njena pluća nisu uspjela da se oporave. Kako su njeni prijatelji rekli, tog dana su je zvali kada je ona je bila u kući sa Piterom Seferijem koji je vlasnik autoperionice u kojoj je bila zaposlena. On je objasnio kako se tragedija odigrala, pa je rekao sljedeće:

“Nazvao sam je i rekao da sam u blizini njene kuće i da stižem za nekoliko minuta. Rekla je da ide da izriba kupatilo, a da će vrata ostaviti otključana. Čim sam ušao osetio sam jak miris. Sišla je dole i nekoliko minuta smo normalno razgovarali, kada je počela da se guši, rekla mi je da pozovem hitnu pomoć. Ubrzo se onesvestila, a ja sam pokušavao da joj pružim prvu pomoć”, rekao je on.

Zatim je ona hitno smještena u bolnicu gdje su ljekari morali da je stave u indukovanu komu, a nakon četiri dana ona je izgubila bitku nažalost. Njena majka Džuli Felon je rekla kako su njoj vatrogasci objasnili da miješanje izbjeljivača i sredstva za čišćenje toaleta stvara opasan gas koji je izazvao astmatični napad. Ubrzo nakon tragedije, Piter je odlučio da promijeni ime firme u „Silijina autoperionica“ u znak sjećanja na nesrećnu djevojku i prijateljstvo koje su izgradili tokom pet godina.