Danas vam donosimo jedan veoma zanimljiv, ali isto tako i jako koristan savjet posebno za one koji imaju grijanje u svom stanu i svojoj kući. Naime, na društvenim mrežama inače imamo priliku da pronađemo dosta korisnih i dobrih savjeta za razne stvari, tako da ćemo danas da pišemo o jednoj tiktokerki koja je svoje iskustvo podijelila sa svima.

Njeno ime je Kler i ona već četiri godine ne koristi grijanje, nego se koristi sa raznim trikovima pomoću kojih ne osjeća hladnoću, pa je odlučila da na svom TikTok profilu podijeli svoje savjete vezano za štednju, i to je izazvalo pravo oduševljenje svih onih koji su pogledali njen video snimak, u kojima je ona navodila neke od savjeta, a jedan od njih jeste da obratite pažnju na odjeću koju kupujete.

Tako je ona u pomenutom video snimku rekla sljedeće: “Znači, ne možete da upalite gejanje, a srećom, ja imam iskustva u tome – četiri godine staža”, rekla je ona, pa je savjetovala recimo da kupite nekoliko širokih majica, i da je najbolje da su to muške majice, jer odjeća koja je pripijena uz tijelo zapravo ne može da vas zagrije. Također, njen savjet je da kupite i neku široku jaknicu koju možete da nosite po kući, dok bi stopala trebalo uvijek da vam budu pokrivena, tačnije da budu u čarapama i papučama. Veliku ulogu igra i tkanina oko vrata, koju možete da je napravite sami od neke stare majice. Kler je takođe savjetovala da učinite neke stvari kada je kuća u pitanju. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@klairedelysofficial

Never thought I would be sharing this knowledge, but here we are. #thanksboris #liztruss #energycrisis #winter #cold

♬ original sound – Klaire de Lys

Preporučeno