VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA I PRINC VILIJAM SU JUČER BODRILI NOVAKA ĐOKOVIĆA NA VIBLDONU, RASPOLOŽENO JE IZGLEDAO, VELIKU PAŽNJU JE PRIVUKAO I IZGLED PRINCEZE, ODNOSNO VOJVOTKINJE KEJT MIDLTON.

Ovom prilikom, Kejt je zablistala u plavoj haljini u stilu pedesetih koju je dizajnirala popularna londonska dizajnerka Emilija Viksted, cijena iznosi preko hiljadu i po funti.

Bež torbicom i cipelama u istoj boji je upotpunila stajling. Njenu figuru je istakla ženstvena haljina, modni kritičari su se složili kako je poput prave dame izgledala Kejt.

Podsjetimo, Kejt Midlton i njena sestra Pipa i Megan Markl su sjedile u VIP loži, za Serenu Vilijams su navijale, a Kejt je izabrala zelenu haljinu marke Dolce Gabanna, Megan je tako konačno obukla nešto što nije prekršilo pravilo odijevanja i farmerice je kući ostavila.

Kejt i Vilijam su brinuli o detaljima, a najbolje tome svjedoče fotografije. Uklopili su kombinacije princ i vojvotkinja, Vilijam je izabrao košulju u plavoj boji, teget pantalone, odnosno sivi sako.

Inače, prvi put da su vojvotkinje od Kembridža i Sasksa, zajedno u izlasku sa Pipom Midlton, kao tri sestre su izgledale koje se provode odlično. Inače, ovo je prvi put da se sa Pipom Midlton sastanu obje vojvotkinje, a to se ranije nije dešavalo.

Preporučeno
Loading..