U naastavku današnjeg člankaa i dalje smo uz temu crne hronike, kojaa nas iz dana u dan sve više i više zapljuskuje sa svih medija, kao i društvenih mreža koje vole da objavljuju ovakve stvari. Ono što je i više nego zabrinjavaajuće jeste to, da je nasilje u porodici postalo i više nego popularno i u stalnom je rastu u posljednje vrijeme. 

Gradić Puebla u Meksiku je svjedočio jednoj jako neobičnoj priči, koja je toliko brutalna da je jednostavno došla i do Sjedinjenih Američkih Država, i izazvala je veliko zgražanje cijele tamošnje javnosti. Naime djevojčica koja se zove Jaz je imalaa samo 7 godina kada je primljena sa jako teškimpovredama u bolnicu, imalaa je i teške povrede u predjelu grudnog koša, a na leđima je imala opekotine 2 stepena. 

Doktori su jednostavno bili frapirani sa stepenom povreda kod ove djevojčice. Prvo što je rekla doktorima je bilo to, da je puste da umre, jer ne želi da više ide kući. Roditelji je konstantno tuku, i kako je izjavila doktorima, opet će je istući čim se oporavi od ovih teških povreda. Naknadnim pregledom utvrđeno je i to, da je djevojčica koja ima samo 7 godina intimno zlostavljana. 

Andrena i Rafaael Naradana, njeni roditelji, odmah su privedeni na ispitivanje, i zadržavanje u pritvoru od 48 sati. Njihov prvi komšija je svjedočio cijelom nasilju, aa kako je rekao za meksičke medije, maltretirao ju je i stric, to jeste očev brat. Mjesec dana je djevojčica ostala u bolnici, a na kraju je predata centru za socijalni rad. Vaša mišljenja o svemu?

Preporučeno