Ponekad se cijevi začepe i uzrokuju male poplave. Njihovo čišćenje može biti teško i skupo. Ali postoji proizvod koji se zove DRENA TERMINATOR koji može pomoći. To je poseban prah koji otapa stvari u cijevima kako bi ih odčepio. Stvarno je dobar u uklanjanju dlaka u kadi i pod tušem koje mogu uzrokovati začepljenja. Ako ga već nemate, trebali biste ga isprobati!Ponekad, dok peremo suđe ili koristimo WC, stvari mogu zapeti i napraviti veliki nered. Ali postoje načini da to popravite bez korištenja bilo čega previše kompliciranog.

Za čišćenje možete koristiti poseban prah ili gumu. Puder stvara mjehuriće koji čiste prljavštinu, a guma pomaže u izbacivanju zaglavljenih stvari. Možete odabrati koji vam se više sviđa – puder ili guma!Obavezno koristite dobar gumeni klip s drvenom ručkom i vježbajte hvatanje “grifina” (začepljenja). Napunite sudoper do pola vrućom vodom i upotrijebite klip za guranje i povlačenje, stvarajući pritisak koji će pomoći da se začepljenje očisti. Svakako pokrijte sve druge rupe i otvore u sudoperu i ponavljajte sve dok voda glatko ne iscuri.

Kada se stvari zaglave u sudoperu, možete izliti toplu vodu u odvod kako bi se lakše oslobodile. Ako ne uspije prvi put, možete pokušati ponovno i nastaviti dok ne uspije. Kipuća voda iz kuhala također može pomoći. Vruća voda pomaže u održavanju sudopera čistim i rješava se gadnih stvari. Nakon što stvari nestanu, možete upotrijebiti posebno sredstvo za čišćenje kako biste sudoper održavali čistim.

Preporučeno