U nastavku večerašnjeg članka, pozabavićemo se malo domaćom estradom, o kojoj baš i nema nešto puno vijesti u posljednje vrijeme. Razlog je i više nego logičan, jer nikako ne nastupaju, tako da su se posvetili samo sebi i svojim porodicama. Neki su odlučili i da odu na kraći godišnji odmor, dok imamo i onih koji su se posvetili nekim drugim, sporednim poslovima. 

U nastavku idemo sa čovjekom, koji nema krize, što se tiče finansija u doba pandemije covida 19. Zdravko Čolić je za života zaradio jako puno para, tako da do kraja života može živjeti u blagodeti, a on je jedan od rijetkih pjevača koji nije tražio bilo kakvu pomoć od države. dara Bubamara, Jelena KArleuša, Đani i ostali kukaju na sva zvona, a vrlo dobro se zna koliko su para napravili tokom cijele svoje karijere. 

Vrlo dobro se zna da on uživa u svim blagodetima života, a pošto ne voli gužvu, on je izabrao periferiju Beograda, gdje je izgradio ogromnu vilu sa jako velikim zidovima, jer želi svoju privatnost. Platio je sve blizu 3 miliona eura, ima i video nadzor i psolutnu privatnost jer oko njega na kilometre ne živi apsolutno niko. 

Sada je njegova ćerka Una odlučila da pokaže unutrašnjost njihovog doma i kako je sve spremila za Novu godinu i predstojeći Božić. Inače, njegove komšije su pune hvale za njega, uvijek im se javi i jako je ljubazan, i ne bi nikada pomislili da je tolika zvijezda, kao što u stvari i jeste. 

Preporučeno