Kako ste i sami mogli da vidite, naša današnja tema jeste ljetovanje, koje je u poslednje vrijeme dosta aktuelno, tačnije od kako je počela ljetna sezona, skoro svakog dana imamo priliku da saznamo neke zanimljivosti. Oni koji to sebi mogu priuštiti već su odavno na nekoj svojoj omiljenoj morskoj destinaciji, dok su ostali našli alternativu i rješenje u okolnim kupalištima, kako bi se rashladili i uživali.

Poznato nam je da su za građane Srbije omiljene destinacije Hrvatska, Crna Gora, dok su poslednjih godina aktuelne i Turska kao i Albanija. Zajvaljujući internetu, sada već unaprijed možemo da saznamo sve što nas zanima, vezano za smještaj, cijene usluge i sotale stvari. Tako je sada jedan turista odlučio da na jednoj grupi pod nazivom “Ljetovanje u Albaniji”, objavi fotogragiju računa iz jednog restorana, tačnije Ksamilu, koji je inače i najpopularnije ljetovalište na jugu ove države.

On je objasnio i gdje se ovaj restoran tačno nalazi, te da se njihov ručak sastojao od jednogkilograma školjki, pola kilograma lignji i pola kilograma gambora, dvije grčke salate i piće platili samo 3.370 leka. Obzirom da je vrijednost albanske valute skoro ista kao i srpski dinar njihov ručak je koštao 3.403. dinara. Također on je napomenuo da je sve bilo odlično i toplo je preporučio ovaj restoran svima koji odlaze u ovo ljetovalište. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod

Preporučeno