Mi danas govorimo o situacijama u kojima se roditelji nađu kada se nađu sa svojim detetom u prirodnom okruženju. Najgori snimak koji smo mogli da vidimo u poslednje vreme je onaj iz Kanade, kada je u centru Otave, u gradskom parku u sred bela dana, veliki orao uhvatio mališana od samo 2 godine i odneo ga sa sobom u visine. 

Celi snimak je obišao sve društvene mreže, i svi su bili prestravljeni, a mnogi su pomislili da se radi o montaži, a što je najžalosnije ispostavilo se da nije istina. Jer videli smo snimak koliko su te leteće gromade jake, da su iz mora pre samo mesec dana pokupili manju ajkulu i odneli sa sobom, kao da se radi o maloj ribi. 

Zato je uvek oprez potreban kada se nalazite sa malim detetom, jer ga ne mmožete iskontrolisati, i nikada ne možete znati šta će ga povući, i gde će na kraju da završi. Danas vam tako donosimo jedan snimak, koji Jer, na pomenutom video snimku se vidi dečak koji se igra u dvorištu, i koji je verovali ili ne pronašao zmiju. S obzirom da dečak nije znao o čemu se radi, ladno je uzeo gmizavca u ruke, i odneo ocu kao igračku.

Otac kada je video šta drži u ruci, odmah mu je oteo i bacio, a dosta osoba koje su videli ovaj video su ga prozvali neoddgovornim, dok je bilo i onih koji su ga pohvalili za brzu reakciju. Vaša mišljenja? Kako je otac postupio u ovoj situaciji?

Preporučeno