I dalje nastavljamo sa jako lošim vijestima koje nam dolaze iz cijele regije. Mnoge poznate osobe su itekako nagrebusile po pitanju ovida 19, a mi današnji bilten nastavljamo sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanović, koji je u jako opasnoj situaciji. Podsjećamo, ako niste u toku, on je još prošle sedmice se jako razbilio i doktori su imali pune ruke posla oko njega. 

Podsjećamo, on je prvi primljen u podgoričku kliniku, ali doktori tamo jednostavno nisu znali o čemu se radi, pa je izvanrednim letom prebačen u najbolju parišku kliniku, gdje je bio punih 6 dana, i tamošnji doktori su uspjeli da ustabile njegovu jako komplikovanu zdravstvenu situaciju. Prije par dana je ponovo vraćen za Podgoricu, gdje je smješten na odjeljenje za oporavak, i prema posljednjim informacijama njegov zdravstveni bilten je za sada jako dobar. 

Cijela organizacija prebacivanja u Francuskoj je sprovedena u strogoj tajnosti i cijela zemlja nije uopšte imala predsravu da je on prebačen u Francusku na liječenje. Sve je počelo od sahrane njegove majke koja je preminula u 89 oj godini života od posljedice korona virusa, i onda je jako veliki broj ljudi sa te sahrane bio pozitivan na covid 19. Prvo mu se razbolila žena, pa onda sin, da bi na kraju i sam Milo bio pozitivan na covid 19. 

Trpio je jake bolove, a po prijemu u bolnicu imao je obostranu upalu pluća što je jako teško podnio, iako nije imao nikakvih zdravstvenih problema prije toga. Krenuo je sa kućnim liječenjem, ali kada je vidio da je vrag odnio šalu, odmah je otišao u bolnicu. 

Preporučeno