Za danas imamo jednu veoma zanimljivu priču koja je kako ste i sami zaključili povezana sa astrologijom. Sigurni smo da ako ne svi, onda barem većina vas nekada otvori svoj horoskop i pročita šta ga to očekuje u narednom periodu, posebno kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje. Ali ono što je realno jeste to da skoro pa 90% horoskopa i sami možete da pronađete na veb portalima ili na društvenim mrežama, pa je shvatimo da je većina sadržaja samo kopirana.

Međutim, ono što moramo da kažemo jeste to da je dosta drugačije kada imate profesionalnog astrologa, koji na osnovu vašeg datuma rođenja odredi vašu natalnu kartu i iz toga vam predvidi ono što bi vas eventualno moglo da očekuje u narednom periodu. Sada ulazimo u period retrogradnog Merkura, i to će da traje sve do 2.oktobra, a svima je poznati da ovaj period donosi mnogo lijepih i pozitivnih stvari, ali sa druge strane također i one negativne, pa tako imaju i oni horoskopski znakovi, kojima u narednom periodu neće biti nimalo lako.

Oni će morati da se pozabave sa stvarima koje ih očekuju, a pri tom se posebno izdavajaju tri horoskopska znaka koji će imati veliki pritisak, stres, nervozu i još dosta toga što im nikako neće ići od ruke. Priv na spisku su ovnovi koji će imati jako buran period u trajanju retrgradnog Merkura a njihov poslovni život bit će pun nedostataka, a mogući su i dugovi koji će ih zadesiti. U mjesecu septembru kod njih će vladati samo nervoza, i oni će biti napeti sve vrijeme, a savjet koji im se daje jeste da se oni ne trebaju pretjerano umarati, nego da za razliku probaju da se bave aktivnostima koje će ih opustiti. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno