Pobjednik pete sezone rijalitija Zadruga, Dejan Dragojević ne prestaje da iznenađuje javnost, čak i sada kada je rijaliti već odavno završen. Naime, mišljenja o njemu u javnosti su podijeljena, tako da ima onih koji ga mnogo vole, i koji su ga i doveli na kraju do pobjede, ali ima i onih koji smatraju da je on folirant, da nije iskren, i da nikako nije dobar čovjek. Bilo kako bilo, o njemu se piše i priča na ovaj ili onaj način, a mi ćemo danas da pišemo o jednoj veoma zanimljivoj situaciji.

Naime, Dejan i Aleksandra su bili na ljetovanju u Egiptu, odakle su se vratili prije nekoliko dana, a onda se on pri samom povratku bacio na posao, a niko nije mogao da nasluti da će on da bude glavni akter u spotu za novu pjesmu naše poznate pjevačice Maje Nikolić. Ona je inače bila njegova velika podrška u toku cijele sezone rijalitija, kada je žustro osuđivala njegovu bivšu ženu Dalilu Dragojević jer ga je javno prevarila sa Filipom Carem. Maja je svoje prijateljstvo sa Dejanom nastavila i napolju, što dokazuje i to što će on da bude glavni akter u njenom spotu.

Povodom cijele ove situacije oglasila se i Maja na svom Instagram profilu gdje je napisala sljedeće: “U toku snimanje spota u Novom Sadu za pesmu “Dodji” autora Saške Janx, gde je moj dragi Dejan Dragojević glavni glumac”, napisala je ona. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.