Džej Ramadanovski, kralj narodne muzike nas je stavio prije par dana, tačnije u nedjelju 6 decembra. Sve je apsolutno šokirala ta vijest, iako se znalo da je Džej bio hronični bolesnik, i da je bio u opasnosti što se tiče samog covida 19. Međutim, on je po tom pitanju bio jako disciplinovan, ali na kraju ga je izdalo njegovo veliko srce koje je pokazivao u pravom svjetlu. 

Veliki humanitarac koji je uvijek pomagao onima koji nisu imali, a prodavačice iz pekara na Dorćolu su već naučile bile na njega da dođe u po noći, kupi par kesa peciva koje je svježe i koje je kačio za grane i kontejnere, za sve one koji nisu bili u mogućnosti sebi napraviti minimalan obrok. Duša od čovjeka je bio sigurno, za kojim žali cijela estrada, ali i obični ljudi širom cijelog Balkana.

Džej je bio i dobar porodični čovjek koji je iza sebe ostavio dvoje djece, dvije prekrasne kćerke, bivšu suprugu kao i dvoje unučadi. Nada je bila njegova prva žena, sa kojom je i dobio svoje dvije prekrasne kćerke. Ona mu je uvijek bila najveća podrška, i kaže da nije bilo nje, on bi davnih dana završio svoju karijeru u svakom mogućem pogledu.

Rano jutros je izašla i posmrtnica, koja je u zelenoj boji, što je i normalna stvar, jer mu je otac bio musliman i biće pokopan po muslimanskim vjerskim običajima. Na posmrtnici se našla i Nada među ožalošćenim osobama. Na posmrtnici je i Adrijana, i niko ne zna o kome se radi, a u stvari to je njegova dobra prijateljica kja ga je i našla u stanu.

 

Preporučeno