Jako je puno ovakvih priča koje možemo da čujemo i pročitamo u poslednje vreme. Sa pojavom globalnog interneta, u svakom trenutku možemo da vidimo razno tazne priče sa svih delova sveta, a mi vam u nstavku današnjeg članka donosimo jako neobičnu priču iz najmnogoljudnije zemlje sveta-Indije.

Pramila Devi i Rakeš Jadav, Indijci iz pokrajine Bagalpur, pre nekog vremena su dobili ćerku, ali na njihovo veliko iznenađenje, kao i na iznenađenje njihovih doktora, mala devojčica je rođena za albinizmom. Devojčica je imala totalno bele oči, kao i celu kožu, pa ih je sve itekako iznenadilo.

Odmah je celo osoblje iz bolnice dotrčaklo da vide kako to zapravo ova beba izgleda: ”Bitno je da je devojčica zdrava” – rekli su okupljenim medijima roditelji. Dežurni doktor je rekao da je ovo jako normalna pojava, i da ne bi trebala da ima probleme u daljnjem životu, osim činjenice da će morati da se sklanja sa sunca, jer je rizik od tu mora u ovakvim, retkim slučajevima, zaista veliki, tako da je oprez pre svega jako bitan. Iako imaju velike probleme vezane uz diskriminaciju i sa predrasudama okoline, roditelji su ovo povezali sa samim bogom i verom, i veruju da su posebni i odabrani u ovom slučaju.

Preporučeno