Danas jedna priča koja će vas sigurno podsjetiti na onu priču iz Srbije kada je jedan poljoprivrednik kopajući svoju baštu našao jako čudnu cveklu. Naim, na njoj je našao stari prsten koji je bio od 24 karatnog zlata, i samom njemu nije bilo jasno kako se naša na odrasloj cvekli. Pretpostavlja se da je prsten pao u zemlju, i kako je cvekla rasla, tako je prsten srastao sa njom. 

Da ovo nije jedini slučaj, pokazuju nam i društvene mreže, na kmojima iz dana u dan možemo da vidimo svakojake slike i video snimke, od kojih nam ponekad zna d aitekako zastane dah. Nekada stvarno pomislimo da se neke stvari nisu niti desile, ali srećom imaju telefoni sa kojima se može snimiti sve i svašta, Neko pomisli i da je u pitanju foto šop, ali ovo što vam mi danas donosimo se stvarno desilo. 

Sada nam dolazi jedna priča, kada je jedna starija gospođa izvela psa u šetnju, i onda je on počeo da njuška po travi i tu ništa ne bi bilo čudno, da on iz zemlje nije počeo nešto da rovi. Kada se sagnula, kad ju nije šlog strefio jer je iz zemlje virio palac. 

Odmah je pozvala policiju, koji su došli sa psi tragačima, ali kada su došli na lice mjesta, vidjeli su mali krompir koji je tu sam od sebe niknuo. Da li ga je neko posadio, ili je sam od sebe niknuo, nećemo nikada da saznamo. Da li ste ikada čuli za neku ovakvu priču? Pišite nam u komentarima. 

Preporučeno