Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima , ona je na estradnoj sceni već više od dvije decenije , a njena udaja za člana kriminalnog klana Željka Ražnatovića je njenu karijeru vinula u visine, pa je i njen privatni život postao veoma zanimljiv javosti.

 

 

U braku sa Željkom , Ceca je dobila dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju , koji su također postali popularni zbog svojih roditelja , i njihovi životi su u centru medijske pažnje.Nakon što je Željko ubijen , Ceca se posvetila svojoj kaijeri i odgoju djece. Veljko je oženjen već tri godine i ima dva sina , a Anastasija je u vezi već više od godinu dana sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljom , a prije mjesec dana je saopšteno kako je i Anastasija u drugom stanju te da će roditi djevojčicu. Ceca je bila presretna što će pored dva unuka imati i jednu unuku .

 

 

Međutim , iz Sevilje je prije desetak dana stigla tužna vijest , u pitanju je gubitak Anastasijine i Nemanjine bebe . Naime , Anastasija je imala spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće , i to je bio veoma težak udarac za mladi par , koji je imao lijepe planove za ovu godinu, ali se ispostavilo da je sudbina ipak imala drugačiji plan. Kako doznajemo Anastasija je doputovala u Beograd kako bi bila sa svojom porodicom u svojim najtežim trenucima , a oni su joj velika podrška . Nemanja je ostao u Španiji , a svi se pitaju kakav je reakija njegove majke na gubitak unuke , s obzirom da sa Anastasijom nije bila u dobrim odnosima. Međutim , i Olivera je zaklučala svoj Instagram profil , što je jasan znak da tuguje u miru.

 

 

Preporučeno