Ćeljko Ražantović Arkan je svakako jedan od najvećih likova na srpskoj sceni, a akda god se pomene njegovo ime, uvek je to i više nego zanimljivo komplet publici. Jko puno je kontroverzi oko njega, a najveći tabu je onaj kako je on zapravo ubijen. Jako puno ljudi veruje da on uopšte nije smaknut, jer se na samoj sahrani kovčeg uopšte nije otvarao. 

Verujemo da se svi sećate, ako ne uživo ,onda po video snimcima njegove svadbe sa cecom, koja je i dan danas jedna od većih u celoj regiji u poslednjih 50 godina. Raskoš i glamur na sve strane, ali jednostavno cela priča niej potrajala dugo, jer su njega smakli 2000 godine u hotelu Interkontinental.

Mi danas govorimo o mladiću, koji je na ovoj slici sedeo u krilu velikoga Arkana. Sada se ovaj mladić prisetio svog detinjstva i dana kada je vreme provodio sa Željkom, a prema svemu viđenom, jako mu je teško. Da li znate možda o kome se radi?

Verovali ili ne, ovo je sin Milenka Mandića, a oni su bili i kućni prijatelji sa Arkanom. Također, Milenko je poznat po svom nadimku Manda, i bio je Arkanom najbolji prijatelj, ali su bili i kumovi, njemu je i dan danas Arkan isto kao što je bio i otac.

Preporučeno