U nastavku vikend članka, donosimo pravu malu poslasticu za sve one koji vole zvijezde, i proricanje budućnosti. Svakako da u tome prednjače žene koje vole da znaju šta im donosi današnji dan, a kamoli za par dana ili sedmica. Bližimo se polako kraju ove jako loše godine, i vjerujemo da bi svi voljeli da se jednostavno nikada nije niti desila. 

U nastavku vam donosimo i računicu jednog poznatog ruskog numerologa, koji je prorekao kakva sudbina očekuje neke horoskopske znakove do kraja same ove kalendarske godine. Naime ako vi spadate u grupu ljudi koji u svom datumu rođenja imaju broj 4 i 7, onda vas do kraja godine čeka jako velika sreća u ljubavi i poslu. Kako da izračunate i znate, spadate li uopšte u ovu grupu? 

Sve što trebate da uradite jeste da saberete dane i mjesec rođenja, i dobićete jednocifreni broj . Primjera rai 16.04.1975. Znači 1+6+4 je 10, 1+0 je nula i vaš broj je nula., Evo šta ostali brojevi donose ostalim znakovima. Ako ste jedinica onda će za vas sljedeća godina biti itekako sretna i inovativna. Otkrićete neke sasvim nove vidike, i posrećiće vam se u ljubavi i poslu. 

Ako ste dvojka, onda če vam se itekako otvoriti u sferi posla. Pare će vas definitivno polaziti za rukom, i jednostavno nemojte oklijevati ako dobijete neku novu poslovnu ponudu, nemojte je propustiti. Sve što dotaknete, jednostavno će se lijepiti za vas u pogledu poslovnih poteza. Ostatak znakova i teksta, možete pročitati ovdje

Preporučeno