Kao bomba je nedavno odjeknula vest o tome da je žena jednog poznatog pevača najpoznatija madam u Srbiji i da ona tajno podvodi devojke sa estrade sportistima, aali i plitičarima koji itekako masno plaćaju za njihove usluge koje vrede jako puno novca. Ovo je bila samo jedna u nizu tema i afera koje je nedavno jedan srpski portal pokrenuo o elitnoj prostituciji.

Iz godine u godinu taj spisak dama s javne scene koje se bave najstarijim zanatom se širi, ali sa druge strane imamo isto toliko, ako ne i više muških prostituki, a neke od njih su itekako poznate srpskoj javnosti. Poznati makroi u ovom poslu su, navodno, jedan bivši učesnik nekoliko rijaliti programa, menadžer jednog noćnog kluba u Beogradu, a jedan koji najbolje radi od svih njih je trenutni učesnik rijalitija, koji itekako dobro zarađuje a verujemo da ga apsolutno svi znate.

Jedan od najpoznatijih makroa i muških prostitutki koji je razradio šemu u Beču je učesnik nekoliko rijaliti programa. On je glavna između Srbije i Austrije, pa svoje drugove podvodi bogatim muškarcima i ženama. Verovali ili ne glavni cilj ovog rijaliti takmičara su isključivo bogati muškarci, pa svoje telo prodaje za simboličnih 50 do 100 evra za sat vremena druženja. 

On 90% svojih klijenata pronalazi u Dubaiju. Klijenti su mu uglavnom bogati Arapi, koji zahtevaju strogu diskreciju i za to voditelja plaćaju od 500 do 1.000 evra za noć, aa od njega se zahteva sve i svašta, ali on to ipak uradi.

 

Preporučeno