Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović ikona je balkanske muzičke scene sa dugogodišnjim karijerom iza sebe. Mnogi se mogu složiti da danas izgleda mnogo bolje nego u svojim dvadesetim godinama, a nedavno su obožavali ostali iznenađeni kada je procurela slika iz vremena kada je imala samo 16 godina. Na toj slici, Ceca je skoro pa neprepoznatljiva, što je izazvalo veliko interesovanje na društvenim mrežama.

 

 

Ova fotografija je nastala na vjenčanju Bilje Jevtića i Ace Ilića koje se dogodilo 1989. godine. Pretpostavlja se da je ovo možda prvi nastup Cece nakon što je počela da pjeva profesionalno. Svadba je održana u Gornjem Milanovcu, rodnom gradu Ace, a na njoj je bilo prisutno preko 500 zvanica. Ceca je imala zadatak da zabavlja goste i ovo je bio jedan od njenih prvih nastupa. Angažman je dobila zahvaljujući Bilji, koja je također rođena u istom mjestu kao i Ceca. Pjesma koju je izvodila na tom vjenčanju bila je “Cvetak zanovetak”.

 

 

Fotografija iz prošlosti koja je prcurila na društvene mreže podsjeća nas na početke Cecine karijere i njen put ka muzičkom uspjehu. Od tada pa do danas, Ceca je ostvarila brojne hitove i osvojila srca publike svojim snažnim vokalom, karizmom i energičnim nastupima. Sa više od tri decenije rada, Ceca je postala simbol snage, ženstvenosti i istorije na sceni, te je zasluženo stekla veliki broj obožavatelja širom Balkana. Danas, Svetlana Ražnatović je zrela žena koja je ušla u svoje zlatne godine, ali i dalje drži do sebe i izgleda izvanredno. Kroz sve godine svoje karijere, Ceca je uspela da održi svoju prepoznatljivost lepotu i harizmu koja je osvojila mnogo srca.

 

 

 

Preporučeno