U nastavku pišemo o jednoj poznatoj pjevačici koja je na našim prostorima već duži niz godina. Stručnjaci u modnoj industriji dugo su hvalili besprijekoran osjećaj Ane Bekute za stil, ističući njenu sposobnost da bez napora kombinuje vrhunske modne komade i pokaže svoje najbolje kvalitete. Od ranih dana svoje karijere u pop muzici, Ana je dosljedno impresionirala svojim dobro uigranim i skupim odjevnim kombinacijama, retko praveći modne greške.

Uprkos činjenici da je Ana ostala prilično dosljedna u svojoj cjelokupnoj ličnosti, napravila je značajne korekcije u svojim modnim izborima. Prije smrti njenog voljenog partnera, političara Milutina Mrkonjića, Ana je bila poznata po tome što je nosila pripijene haljine i stilizovane ansamble. Međutim, nakon njegove smrti, odlučila se za opuštenije, lepršave tunike i haljine, te preferirala ravne cipele od visokih potpetica. Već godinu ili dvije Anna Bekuta u svoje modne odabire ugrađuje patike. Ove patike se kreću u stilu, od jednostavnih i ravnih koje podsjećaju na one starijih žena, preko fleksibilnih i idealnih za trčanje, do odvažnih i živih s prevelikim ukrasima koji mogu biti izazovni upariti se s odjećom.

Ana je slične patike obukla na snimanju “Zvezde Granda”, što joj je omogućilo da privuče pažnju novinarskih fotografa. Ipak, problem nije u samim patikama, već u činjenici da ih je Bekuta uparila sa sofisticiranijim ansamblom. Pjevačičin outfit izazvao je niz reakcija javnosti, a neki su pohvalili njen odvažni modni izbor, dok je velika većina izrazila neodobravanje i nedostatak kohezije u njenom ansamblu. Koje je vaše mišljenje o Ani Bekuti i njenom načinu odjevana? Pišite nam u komentar vaša mišljenja ispod ovog teksta. 

 

Preporučeno