U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, koja u poslednje vrijeme nam nudi neke nove zanimljivosti, koje se odnose na neke od naših poznatih ličnosti. Tako ćemo danas da se bavimo sa jednom pjevačicom, za koju slobodno možemo da kažemo da je ona najbogatija na našoj javnoj domaćoj sceni, a po naslovu ste i sami mogli zaključiti da se radi o Dijani Janković.

Inače se u medijima dosta komentariše o tome koliko su bogati naši poznati, pa se tako se mnogi hvale sa svojim bijesnim automobilima, skupocjenim stvarima, ali i ostalom luksuzu u kojem uživaju, ali kako stvari stoje jedna od njih prednjači u odnosu na njene kolege. Naime, Dijana je javnosti poznatija kao Didi J, i ona se 2013.godine udala za biznismena IT stručnjaka Danijela Rokvića, koji je od nje stariji čak 20 godina, i ona od tada ne prestaje da iznenađuje javnost sa luksuzom u kojem uživa.

Njih dvoje imaju impozantnu vilu u Beogradu, tačnije na Vračaru, od 500 metara kvadratnih, imaju tri kućne pomoćnice, a u njihovoj kući postoji čak i lift. Mislimo da je suvišno govoriti o tome koliko ona ima garderobe, koja vrijedi ogromno bogatstvo, pa je dovoljno reći da Dijana u svojoj kolekciji ima “Hermesovu Birkin torbu” u orandž nijansi koja košta kao dva stana u Beogradu. Naime, za tu torbu, koja je jedna prodata za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja čak šest godina. Šta vi kažete na ovo? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno