Dragana Mirković je renomirana folk pjevačica na našim prostorima koja je osvojila srca mnogih. Ono što se razlikuje od svojih vršnjaka je to što je svoj fenomenalni uspjeh postigao talentom i predanošću, a ne pribjegavanjem skandalima. Tijekom njezine dugogodišnje karijere njezino se ime nikada nije povezivalo s bilo kakvim kontroverzama ili negativnim publicitetom.

 

 

Tokom tri desetljeća, Dragana se etablirala kao istaknuta osoba pop scene s mnoštvom hit pjesama. Unatoč dugogodišnjem uspjehu, i danas aktivno nastupam. U privatnom životu proživljava suvremenu bajku sa suprugom Tonijem Bijelićem i njihovo dvoje djece, Markom i Manuelom. Obitelj živi u dvorcu u blizini Beča, što je dokaz njihovog golemog bogatstva. Ipak, Dragana i Toni uspjeli su zadržati skromnost i prizemljenost, osobine koje su usadili svojoj djeci. Naime, Marko i Manuela tek su nedavno otvorili račune na društvenim mrežama iako su odrasli.Zahvaljujući svojim poznatim roditeljima, braća i sestre brzo su stekli značajan broj sljedbenika i postali zvijezde. Među njihovim obožavateljima bile su i djevojke koje su posebno oduševile Marko, nevjerojatno privlačan i karizmatičan mladić. Kad god je to moguće, Dragana se trudi izraziti ponos na svoje potomke i njihov uspjeh pripisati svom efikasnom roditeljstvu.

 

 

Veliku prašinu je podigla Markova nova fotografija koju je nedavno objavio a na kojoj se nalazi obučen u elegantno crno odijelo u maniru Džejms Bonda . Kao opis fotografije je napisao: “Postoji samo jedan način da postanete izuzetan čovjek , profesionalac . Morate da prođete kroz pakao i da preživite.” Dragana je bila oduševljena fotografijom i prva je reagovala.Fotografija je nastala na snimanju jedne reklame , u kojoj je Marko bio maneken.

 

 

Preporučeno