U posljednje vrijeme jedna od poznatijih TV ličnosti u Srbiji je svakako voditeljica Jovana Jeremić koja je poznata da nema dlake na jeziku, ali i da često ne razmisli prije nego li nešto kaže, pa je veoma često tema ismijavanja po medijima. Ona za sebe kaže da joj to ne smeta, da ona kaže što ima, a da svako treba to da shvati na svoj način. Nedavno je priznala kako mnoge javne ličnosti i političare ima u šaci jer zna za njihova nevjerstva, tako da mnogi od njih ne smiju da joj odbiju gostovanje u emisiji, a ona to zove ”usluga za uslugu”, a to je opisala na ovaj način:

” Veliki političari koji znaju da razmišljaju svojom glavom me nikad nisu odbili za gostovanje, samo oni koji uče govore kao pjesmicu mene zapravo odbijaju. Dosta javnih ličnosti ima ljubavnike i ljubavnice, u jutarnjem programu ću i ubuduće da raskrinkavam romanse. Prva sam pričala o Tanji Savić i Drašku Stanivukoviću, to je bila javna tajna. Nije tačno da sam joj ja uništila brak, kako su pričali, ona je tada bila sama, baš kao i Draško” Dodala je kako smatra da nije pošteno da ljudi ostaju u braku kada im nije dobro u njima i da je bolji razvod nego ta muka za njih, ali i za djecu

Jovana smatra da čovjek treba najviše da bude iskren prema sebi i svojim emocijama i da je razvod sasvim normalna stvar kada veza nije dobra. Za nju je porodica najvažnija, a ona je prva porodična žena ali samo ako je prava, iskrena i ispunjena ljubavlju, a ne samo poštovanjem. rekla je kako nikada nije varala u svojim vezama, ali da nikada nije dozvolila da ona bude druga žena ili ljubavnica, te je rekla i ove stvari za predsjednika Rusije, Putina: ” Meni Putin da je došao dok sam bila u braku, rekla bih mu: “Ne! Moraš sačekati da se razvedem, pa onda.”

 

 

 

 

Preporučeno