Više od tri desetljeća Ceca Ražnatović ikonska je figura pop glazbene scene. Postala je najomiljenija pjevačica u regiji proizvevši niz hitova koji su osvojili vrhove top lista koji su učvrstili njezin uspjeh. Cecin gust raspored privlači publiku na svaki njen koncert. Njezin osobni život bio je izvor fascinacije javnosti otkako se sredinom devedesetih udala za Željka Ražnatovića, koji je bio opisivan kao kontroverzni biznismen i član zloglasne kriminalne organizacije.

Nakon brutalne svađe koja se dogodila u hotelu Intercontinental u Beogradu, Ceca je ostala udovica i nakon smrti supruga Arkana ostala podizati dvoje male djece. U trenutku njegove smrti njeni sinovi Veljko i Taša bili su premali da bi sačuvali uspomene na oca. Međutim, u odrasloj dobi postali su poznate ličnosti zbog reputacije svojih roditelja. Iako ima skoro 50 godina i ima dvoje unučadi, Cecina ljepota i dalje je upečatljiva, kao iu mladosti, što pokazuje i fotografija s mature koja je nedavno obišla društvene mreže.

Poznato je da su njeni preci bili majka prosvjetna djelatnica i otac koji se bavio bravarskom profesijom. Međutim, težnje njezina oca su se pomaknule prema političkoj sferi, te je on na kraju postao šef lokalne vlade. Pjevačku karijeru Ceca je započela još u mladosti, prije navršenih 18 godina. Prisjeća se da je u to vrijeme svakog vikenda zarađivala oko 700 maraka, dok je njezina majka primala tek mizernih 25.

Unatoč poticajima roditelja da završi fakultet, odabrala je karijeru u show businessu. Nažalost, njezina je odluka izazvala negodovanje njezinih roditelja jer nije nastavila studij. Iako je Ceca više puta govorila o tome, na kraju tvrdi da ne žali ni za čim i da sada ubire zaslužene plodove svojih životnih izbora.

Preporučeno