Na premijeri dokumentarnog filma “Mudrost traume” među mnogobrojnim poznatim ličnostima  prisustvovali su Novak i Jelena Đoković koji su privukli pažnju publike i medija , što je za ovaj poznati bračni par i  uobičajena pojava. Novak je nedavno stigao u Beograd nakon što je igrao za reprezentaciju na Dejvis kupu u Valensiji.

 

 

Jelena je govorila na događaju, rekavši da je film gledala svake druge nedelje u proteklih šest meseci sa različitim fokus grupama, svaki put doživljavajući snažne emocije i otkrivajući nove aspekte filma i sebe. Izrazila je uvjerenje da će film biti emocionalno i praktično koristan za sve vrste publike, te izrazila zahvalnost što je njihova fondacija omogućila prikazivanje filma i omogućavanje diskusija u cijelom regionu.

 

 

Dok su pozirali za fotografisanje, Novaka se čulo kako nežno razgovara sa Jelenom pred masom. Konciznom i iskrenom izjavom “Uživam dok te gledam” izrazio je duboko divljenje i naklonost prema svojoj supruzi Novak Jeleni. Ova jednostavna izjava služi kao dodatni dokaz duboke ljubavi koju gaji prema njoj. Važno je napomenuti da su neki pojedinci propustili da prepoznaju da su teniser koji se smatra najboljim koji se ikada bavio ovim sportom i njegova supruga uskladili svoje odijevanje.

 

 

Jelena se odlučila za idealan jesenji ansambl koji se sastoji od suknje boje ugljena koju je uparila sa bež džemperom sa tri četvrtine rukava. S druge strane, Novak je nosio svetlosive pantalone uz tamnu košulju. Za sve one koji nisu sigurni šta da nose tokom jeseni, Jelenin outfit predstavlja svestrano i prikladno rešenje za svaki događaj . Nema sumnje da Jelena ima veoma ukusan stil oblačenja.

Preporučeno