Jelena Karleuša jedna je od naših najpoznatijih pjevačica, koja je definitivno pored muzičke kariejre postala i modna ikona, kao i uzor mnogim mladim damama, kada je stajling u pitanju, Ona je neko ko ima toliko samopouzdanja da ponese neke veoma provokativne i smjele kombinacije, za koje vjerujemo da bi se malo ko usudio, a isto tako, malo je onih koji bi sve to mogli da iznesu na način, na koji to Jelena uradi.

Pjevačica je i neko koga prate razni skandali, pa je zbog toga ona vrlo često tema domaćih medija, koji je jednostavno prate u stopu. Poslednjih više od mjesec dana u fokusu je njen razvod sa Duškom Tošićem, i to nakon 14 godina braka, što je mnoge iznenadilo, dok je bilo i onih koji su to očekivali, jer već odavno je jasno da njihovi odnosi u poslednje vrijeme i nisu bili bas dobri. Bilo kako bilo, mi ćemo u nastavku da pišemo o tome što je ona sa svojim pratiocima podijelila jednu veoma zanimljivu aplikaciju.

Poznato je da su Jelenu dovodili u vezu sa svjetski poznatom Kim Kardašijan, koja je u dosta stvari kopirala našu pjevačicu, a na iznenađenje svih nju je u martu zapratio Kanje Vest, sada bivši suprig Kardašijanke, a Jelena se inače slikala potpuno naga, dok je samo na sebi imala njegove patike. Naime, Jelena je igrala jednu veoma zanimljivu igricu, koja je imala jasna pravila: “Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”. Tako je uz polovinu Jeleninog lica, aplikacija izbacila drugu polovinu, a izbor je pao upravo na bivšeg supruga Kim Kardašijan. Ostatak teksta pročitajte ovde.