Sitno se broji di finalne noći pete sezone rijalitija Zadruga, koje svi đeljno iščekuju kako bismo saznali ko će biti ovogodišnji pobjednik, a mnogo je favorita, pa je samim tim mnogo neizvjesnije i napetije. Ovu sezonu definitivno obilježila je prevara Dalile Dragojević, o kojoj smo do sada nekoliko puta pisali, a vjerujemo da ste i sami upoznati sa cijelom situacijom.

Evidentno je da ona baš i nije prikupila neke simpatije među gledaocima, mnogi su protiv nje, pišu se razni komentari ispod njenih video snimaka, a njeno bezobrazno i bahato ponašanje nešto je što posebno iritira i nervira sve. Dalila je do sada nekoliko puta bila tema u medijima, ali i na društvenim mrežama najviše, kada su njeni stajlinzi u pitanjum, koji su prema mišljennju mnogih neukusni, i smatraju da ona nema stila nikako. Sada se opet pokrenula lavina komentara na društvenim mrežama, nakon sinošnje emisije, i sto sve opet zbog njenog stajlinga.

Naime, sinoć je na programu bila emisija ,,Nominacije”, i azdrugarka se odlučila za novi ,,krik mode”, koji je ispraćen oprečnim komentarima. Ona je za emisiju odlučila da navuče steznik u boji kože, koji je nosila kao šorts, iako je poznato da mnoge estradne dame ovaj komad nose ispod odjeće, kako bi sakrile neke male nesavršenosti. Ono što je posebno zanimljivo jeste to da su gledaoci zapamtili da je ona do sada nekoliko puta govorila kako je ona “brend”, a mnogima je nevjerovatno da povjeruju da ona ima toliko samopouzdanja s obzirom na to u kakvim modnim kombinacijama se pojavljuje u emisijama. Evo i sami pogledajte…

Preporučeno