Prije nekoliko dana održano je veliko superfinale Zadruge, rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti i nadmašio sva očekivanja, a na kraju pobijedio je Dejan Daragojević koji je odnio ček od 50 hiljada eura. Drugo mjesto osvojila je Dalila, koja je kao nagradu dobila montažnu kuću, a mnogi su pisali kako ona nije zaslužila ni da uđe u superfinale, a kamoli da bude drugo mjesto, a bilo je i onih komentara u kojima se pisalo kako je nju Željko Mitrović doveo do tog drugog mjesta.

Naime, zanimljivo je to da je čelnik Pink televizije, Željko Mitrović kao i tvorac ovog rijalitija potvrdio da će biti i šesta sezona Zadruge, iako je to bilo upitno, a sada kada je to zvanično potvrđeno već je počelo da se šuška ko će se od septembra naći na ovom velelepnom imanju, i narednih deset mjeseci se boriti za glavni nagradu, a nagađa se da će jedan od učesnika biti i otac kontroverzne starlete Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, ali to još uvijek nije potvrđeno.

Nakon rijalitija poznato nam je da svake večeri imamo priliku da gledamo emisiju Narod pita, gdje gostuju bivši zadrugari, koji odgovaraju na sva pitanja gledalaca, koji se uključuju uživo u emisiji, a ono što je zanimljivo jeste to da je Milica Mitrović najavila veliki ekskluzivu, a to je da će Dejan i Dalila zajedno gostovati u pomenutoj emisiji, i to u ponedjeljak. Oni će odgovarati na pitanja fanova, hejtera, govoriti o razvodu, ali i podjeli imovine. Vjerujemo da će emisija biti veoma napeta, s obzirom da njih dvoje već dugo ne razgovaraju.

Preporučeno