I danas ćemo da pišemo o Dalili Dragojević, bivšoj rijaliti učesnici koja ne prestaje da intrigira javnost, a sada su stigle neke nove informacije koje su iznenadile apsolutno sve. Ona je prije par dana napravila pravo gala slavlje povodom svog 29 rođendana, pa smo tako imali priliku da ispratimo sve, a u javnosti se pojavljuju i neki zanimljivi detalji sa slavlja, ali jedna priča ipak je privukla najvie pažnje javnosti.

Naime, radi se o tome da je ona navodno za svoj rođendan, u pijanom stanju zvala Dejana kojeg je zvala da dođe na njen rođendan, a on ju je navodno iskulirao i pravio se da ne zna sa kime priča. Izvor koji je upućen u sve rekao je kako je ona poslije tri ujutru bila potpuno nav sebe, kako zbog alkohola tako i tuge, pa je odlučila da nazove Dejana, koji je nekako u to vrijeme završio gostovanje u emisiji Narod pita.

Tako je izvor za medije izjavio: “Dalila je organizovala proslavu 29. rođendana i to u jednoj vili u Maloj Moštanici, a sve je dobila na kompenzaciju. Nedeljama je sve spremala, misleći da će slavlje da bude gala i da će se odazvati veliki broj njenih prijatelja. Pozivnice je poslala dve nedelje pre proslave da bi svi mogli da se organizuju. Haljinu je našla ranije i za nju je dala dosta novca. Ketering je takođe bio raskošan. Nije štedela para za sve što se služilo, kao ni za di-džeja i muziku. Ipak, kada je svela sve račune, nešto je tu falilo”, rekao je pa je dodao: “Sve imam sada, ali nekako sam prazna. Proklet bio Dejan, ali osećam neku nostalgiju. Prvi rođendan bez njega. Nek crkne. Neću da mislim na njega. Imam pare, imam kuću, imam slavu”, ponavljala je ona, ali videlo se da nije srećna”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno