Dalila Dragojević jedna je od najitrigantnijih rijaliti učesnica, a njena rijaliti karijera traje već godinama. Ona se prvo pojavila u rijalitiju Parovi koji se emituje na Hepi televiziji, u kojem je bila nekoliko sezoina, i u jednoj od njih ona je čak i pobijedila, dok je sada svojim učešćem u petoj sezoni Zadruge ona uspjelada da dogura do drugog mjesta dok je na prvom mjestu bio njen bivši muž Dejan Dragojević, kojeg je ona prevarila u toj sezoni.

Prema onome što se piše u medijima, već uveliko se priča o šestoj sezoni kao i o novim učesnicima, a među njima nalazi se i Dalila, koja bi trebalo da bude učesnica i šeste sezone, koja bi trebalo da počne več početkom sljedećeg mjeseca. Izvor upućen u cijelu situaciju rekao je sljedeće: “Dalila ovog puta ide na pobedu u “Zadruzi”. Ugovor će joj sada biti drugačiji, dobiće veći honorar od onog u prethodnoj sezoni. Ipak je ona sad u žiži interesovanja javnosti, rešila je da to iskoristi”, a onda je dodao i ovo:

“Navikla je da je pred kamerama non-stop, pa čak i sad, kad nije u rijalitiju, stalno se snima, daje intervjue, jednostavno ne ume da živi bez toga. Ograničen prostor u rijalitiju joj nije problem, navikla je na takve uslove tokom učestvovanja u više rijalitija”, rekao je izvor za kraj. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno