Kao bomba odjeknula je vest da je Dalila Dragojević ostavila dijete u Švajcarskoj i da joj je to najbolnija tema. Novinarima je svoju priču ispričao Dalilin otac Huso Mujić, a sada su neki od novinara stupili u kontakt i sa Dalilinom majkom Eminom. Ona je odmah na početku istakla da je sve to velika laž i da ne postoji kćerka koju je Dalila ostavila:

“O tim glupostima ne želim da pričam jer je sve laž. Dosta mi je svega ovog što se dešava, još da pričam o nečemu što veze sa vezom nema. Bože, čime se sve ovaj glupi narod bavi. Kakva kćerka…”, rekla nam je Emina pa je dodala da je to jedina istina, i da sve što kaže njena kćerka Dalila da je sve to istina, a rekla je i ovo:”  Nije što je moja, ali jedina je poznata po iskrenosti. Nema Dalila šta da krije. Dalila je jedna duša od djeteta i ko je dobro poznaje zna kakva je i kao prijatelj i kćerka i žena. Bože moj, svi u životu napravimo grešku, a njena greška je ova sad”, rekla je Emina

Dalilina majka je na kraju još i rekla kako joj je veoma teško zbog Dejana i zbog svega što se izdešavalo, ali da je tako kako je, i da sada trebaju svi sa životima nastaviti dalje.

 

Preporučeno