Svi kada je vide sigurno I ne znaju o kojoj je pjevačici riječ, ona sada ima 27 godina, I izgleda drastično drugačije u svakom pogledu. Tada je po prvi put se javila na audiciju Zvijede Granda, gdje I nije ostavila baš neki veki značaj, dok je vrijeme svoje pokazalo, pa je izmjenilo.

 

Ona je sada jedna od najatraktivnijih pjevačica na srbijanskoj estradi, a riječ je o Milici Pavlović, koja plijeni sve oko sebe. Od maloh nogu voljela je pjevanje, I bila je na svakom nastupu u raznim horovima, kao klinka I kada je stasalau već djevojku prijavljivala se na razna takmičenja.

Trud se isplatio u svakom pogledu, pa je Milica postala učesnik u Zvijezdama Granda, gdje je bila među prvih pet, pa se od tog dana njen život promijenio skroz.

 

Nije bilo lagano,dostići ovo što sad ima, ali se trud isplatio, jer nemoguće je zamisliti da je Milica bila tako bucka, dok je sada njeno tijelo dovedeno do savršenstva, gdje joj može pozavidjeti svaka na estradi. Osim toga Milica ima sada dosta hitova, zahvaljujući svom timu.