Vrlo dobro se zna da su estradni umjetnici u jako velikim problemima kako su krenuli problemi sa korona virusom. I ono što je najgore, još uvijek se ne nazire kraj njihovih problema, jer jajo epidemiolozi najavljuju, čisto sumnjaju da će se cijela stvar riješiti do kraja iduće godine. Zato se mnogi pjevači snalaze kako znaju i umiju. 

Neki imaju nastupe po privatnim zabavama, rođendanima, svadbama i vesljima po okolnim selima gdje nema puno kontrola, apare su jako dobre. Jedan od njih je i popularni Đani koji je nedavno probao da odradi nastup u Bosni i Hercegovini, gdje je u Lukavcu u pola njegovog nastupe uletila policija koja je prekinula cijeli nastup te je on ostao kratkih rukava. 

Njegova supruga Slađana je prije par sedmica se žalila kako jedva sastavljaju kraj sa krajem, i kako Đani više nema nastupa pa im je kasica se poprilično ispraznila. Međutim, prije par dana se i Đani javno požalio, a nije nikada. Naime, nije problem osnovni život, ali ima mjesečnu ratu od čak 20.000 eura, jer mu je izašla super ponuda za stanove u Beogradu na Vodi, te je kupio svojim sinovima po jedan stan. Sve je bilo super do ljeta, kada su im ukinuti koncerti. 

Od tada jednostavno nema više priliva novaca, tako da se boji da će izgubiti stanove, ako ne bude na vrijeme plaćao sve rate kredita. Posljednja opcija je da prodaju stan gdje trenutno žive i da podmiri sve rate za stanove, a oni će se preseliti u porodičnu kuću. Vaša mišljenja?

Preporučeno