Danijela Dimitrovska, je poznata javna ličnost koja se proteklih godinu dana našla u iži javnosti , kada su ona i njen suprug Ognjen Amidžić objavili javno da se razvode , nakon skoro deceniju braka. Naime , vrlo brzo u i Ognjen i Danijela nastavili sa svojim životima. Poznato je da je Danijela u vezi sa  šest godina mlađim bivšim fudbalerom Jevremom Kosnićem. Uprkos njihovim naporima da održe privatnost u svojim ličnim poslovima, Dimitrovska je nedavno napravila značajan izbor da javno potvrdi svoju vezu na društvenim mrežama.

 

 

Manekenka je nedavno na društvenim mrežama objavila sliku na kojoj ona i njen partner poziraju u liftu. Nakon ove objave, nekoliko njenih fanova prokomentarisali su objavu, a mnogi su pohvalili partnerku Jevrema, bivšu suprugu poznatog voditelja Ognjana Amidžića. Dok su neki obožavatelji primijetili njenu prirodnu ljepotu, drugi su kritizirali one koji se odluče za umjetna poboljšanja. Pored toga, u nekim komentarima je izraženo uverenje da Jevremov partner zaslužuje da bude sa zgodnim mladićem, a ne sa nekim ko radi kao drvoseča. Drugi su hvalili par i opisali ih kao divan spoj, a neki su Jevrema čak nazvali “božanskim”. Sve u svemu, bilo je evidentno da je par izgledao sretniji nego ikada prije kada su bili zajedno, a to su primijetili i mnogi njihovi obožavatelji.

 

 

 

Podsjetimo, Ognjen Amidžić, bivši Danijelin supružnik, otkrio je da njegova sadašnja supruga Mina Naumović trenutno boravi na drugom mjestu i da je sedamnaest godina mlađa od njega. Par tek treba da otkrije pol svog potomstva. Ognjen i Danijela imaju sina koji živi sa manekenkom, ali on i dalje često komunicira sa ocem. Prihvatio je i Ognjenovu novu partnerku, što se vidi na slikama sa njihovog letovanja.

 

 

Preporučeno