U nastavku današnjeg članka govorimo o Darku Laziću, koji je pre mesec dana naprasno prekinuo sa svojom zaručnicom, te je otišao zza nemačku. Ona je sa detetom otišla kod svoje majke, a kako bliski izvori navode oni su se razišli, jer im se nisu poklapala mišljenja, ona je htela ostati u Srbiji. 

Sa druge strane on je odjednom dobio fiks ideju za neki posao koji je zahtevao preselenje u Nemačku. Marina nije htela da čuje za to, i na kraju je sve puklo, a Darko ko Darko , lako ju je preboleo i već šeta novu devojku, a do danas skoro niko nije znao o kome se radi. Dugo vremena se tako raspredalo da je on u vezi sa svojom kolegicom Barbarom Bobak. 

Sada je objavio i jedan više nego sumnjivi stori na kojem zajedno pevaju, tagovao ju je, a ispod je stavio gomilu malih srca. Ako do sada pogledamo on nikada nije stavljao ovakve emotikene ni jednoj svojoj bivšoj. Sada nam ostaje samo da nagađamo jesu li u vezi ili ne, ali sa obzirom kako se njih dvoje gledaju, ovde je sve više nego jasno. Vaša mišljenja, je li Darko pogrešio kada je ostavio marinu i da li je to zapravo ispravan potez?

Preporučeno