DARKO LAZIĆ JE DUBOKO ZAGAZIO U PETI MJESEC KAKO JE IZAŠAO IZ BOLNICE. SVE OVE DANE KOJI SU IZA NAS, DARKO JE KAO PO STAROM DOBROM OBIČAJU ŽIVIO JE 120 NA SAT, NIJE SLUŠAO SAVJETE SVOJIH DOKTORA, NIJE IŠAO NA REDOVNE TERAPIJE, TAKO DA BI GA SVE MOGLO JAKO PUNO KOŠTATI. NIJE NI SVJESTAN DA MU SE NOIGA U POTPUNOSTI NIE OPORAVILA, JER I DALJE HODA UZ POMOĆ ŠTAKA, DANAS SU IZAAŠLE NIMALO OPTIMISTIČNE INFORMACIJE PO NJEGA.

Popularni Srbijanski Folk pjevač Darko Lazić, koji se mjesecima oporavlja nakon uažasne saobraćajne nesreće koja mu se dogodila u oktobru prošle godine, jako je povrijediotokom spavanja povrijeđenu nogu i imao je jako velike bolove kojih se jedva riješio. Darku su svi doktori savjetovali, dok mu se noga koju je povrijedio ne oporavi, da mora konstantno i uredno da vodi računa o njoj kako ne bi tokom hodanja, tako i prilikom spavanja došlo do neugodne povrede.

“Imao sam strašno velike bolove. Povrijedio sam nogu nemam pojma ni sam kako, sve se izdešavalo u samom snu. Nezgodno sam spavao, imao sam neke nemirne snove, okrenuo sam se na stranu na koju nikako ne smijem, odmah sam se probudio i crkavao od bolova. Uzimao sam odmah sve potrebne lijekove, nisu mi pomagali, ali nikako”, izjavio je pjevač ovom prilikom, ali nije htio da podijeli detalje kako je na kraju riješio cijeli gorući problem.

Darko svakodnevno ima jako velike bolove jer rane nisu zarasle u cijelosti, niti sve kosti koje je polomio u potpunosti zarasle, tako da su doktori jako skeptični, jer ak ose sve iskomplikuje, i ne bude se držao dogovora, mogao bi i izgubiti nogu.

“Darko na sve načine pokušava da vodi uredan način života, ali daleko je to od onog normalnog stanja koje je bilo prije nesreće, nije ni blizu toga Darka, što je i normalno. On je imao jako komplikovane operacije i to je ostavilo jako velike posljedice po cijeli njegov organizam.