Poznata srpska glumica Lidija Vukičević je ostvarila niz uloga kako u serijama tako i u filmovima , i na pozorišnim daskama . Najveća popularnost joj je donijela u seriji Bolji život gdje je glumila Viki , kako je mnogi danas još uvijek i zovu.

Iako je od te serije prošlo više od tri decenije , čini se da lijepa glumica nije ostarila ni dan , te bi mogla bez problema da stane na crtu i dva puta mlađim djevojkama. Kada je u pitanju njen privatni život Lidija se udavala jednom za poznatog fudbalera Mitra Mrkelu , i u tom braku je dobila dva sina . Razveli su se kada su im djeca bila još mala.

 

 

Lidija je poznata po tome da ne voli da priča o svom privatnom životu , a sada se saznalo da je u vezi sa mnogo mlađim muškarcem umjetnikom koji živi u Italiji i kako je jednom rekla takva njena veza u potpunosti odgovara jer je našla nekoga ko razumije i ko je vrijedan njene pažnje i daljina im ne predstavlja problem. Njihova veza se čini poput bajke , a ona nije uspjela ni da odoli njegovo šarmu . S druge strane on je naprosto očaran sa Lidijom i svaki slobodan trenutak njih dvoje provode zajedno.

 

 

Lidija je vrlo čest gost i u Italiji , posebno otkako je sklopila posao sa jednom kozmetičkom firmom iz Venecie . Njen dečko vrlo rado posjećuje Srbiju , a sada tokom ljeta kada i ona ima manje obaveza u pozorištu oni često odu van Beograda. Sada su seodlučili za kampovanje na rijeci Tisi , u čijij je blizini postavljen šator , a Lidija je fotografije podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

 

Preporučeno