Mirjana Karanović je naša poznata glumica koja može da se pohvali svojom impresivnom karijerom, koja je odigrala brojne uloge u pozorištu i na filmu, donevši joj brojnu publiku, neizmerno joj se divila. Iako rijetko otkriva detalje o svom privatnom životu, interesovanje za njen status u vezi često je bilo predmet spekulacija. Ovoga puta sama glumica je navela razlog zašto je njen dečko dospeo u centar pažnje. Iako priznata umjetnica Mirjana Karanović nikada nije bila udata, javnost je ranije saznala da se zabavlja sa mladim kolegom iz Bosne.

 

 

Spekuliše se da je Hermine Bravo, koja je u predstavi “Nož u piletini” odigrala ulogu intimne ljubavnice sa Mirjanom Karanović, njen dečko. Nedavno je glumica objavila svoju fotografiju od srca do srca, zbog čega se mnogi zapitaju da li je ovo Ermine Bravo iz emisije. Ta fotografija je, međutim, snimljena s leđa, tako da možemo samo da nagađamo da li je glumac na njoj ili ne. Bilo je očigledno da, iako za Mirijanu nije bio lak dan, zračila je svetlošću. Prema pisanju medija, Miriana Karanović je optužena za navodno nanošenje tjelesnih povreda komšiji 27. oktobra prošle godine. Tužioci su predložili sudu da joj se izrekne uslovna kazna od osam mjeseci, pod uslovom da kaznu neće izvršiti u roku od dvije godine ukoliko ne počini novo krivično djelo.

 

 

“Nemoguće je pobjeći sa ovog svijeta”, nemoguće je sakriti. Ali možete pronaći snagu i smisao. “Mogućnost preživljavanja nepravde”, napisala je poznata glumica danas na svom Instagram profilu nakon što su procurile informacije o optužnici. Vjerovatno motivirana emocijama, Mira je odlučila podijeliti fotografiju A slike zagrljaja sa muškarcem čiji identitet još uvijek nije poznat. Želi da svi znaju da ima podršku, posebno u teškim trenucima kroz koje prolazi.

 

 

Preporučeno