U moru promiskuiteta, jedna osoba mi se istakla svojom nepokolebljivom odanošću svojoj vjerenici, apstinencijom od alkohola i postojanim ponašanjem. Postupci ove osobe su ih izdvojili i zaslužili moje divljenje. Dosadašnji pobednik konkursa Dejan Dragojević već je identifikovao četiri najbolja kandidata za ovogodišnje takmičenje, ističući da je ključno kako se učesnici predstavljaju. Zadruge 6 izazvale su kontroverzu izjavom protiv osuđivanih postupaka iz prethodne sezone.

Janjuš, koji je ranije bio diskvalifikovan i ima ćerku, dospeo je na četvrto mesto zbog doslednosti i odbijanja da se pomiri sa Majom.Dejanova tri najbolja izbora za najbolje takmičare uključivala je Anu, iako je sumnjao da bi ona mogla biti prevarant. Međutim, prepoznao je značaj njene priče i izazove koje je morala savladati. Slično, moja tri najbolja izbora uključuju i Bilala, koji uprkos negativnim komentarima o meni i ruganju svim djevojkama, podržavam njegovo pravo da se bori na svoj način. Bilal je mladić musliman iz Bosne koji je pokazao veliku hrabrost otkrivajući sve o sebi, čak i kada su ga drugi takmičari vrijeđali i gađali svinjetinom.

Ovaj incident me natjerao da shvatim da njegovi komentari o meni nisu bitni. Moj izbor broj jedan je Ivan Marinković sa kojim sam imao zadovoljstvo biti u jednom rijalitiju. Njegova elokvencija i inteligencija doneli su mu nadimak „lektor“, a njegove impresivne podvige nadmašila je samo njegova transformacija nakon upoznavanja Jelene. Ova četiri takmičara su zaista izuzetna i imaju sve što je potrebno da pobede u emisiji, uprkos teškoj konkurenciji i preprekama sa kojima se suočavaju.

Preporučeno