Dejan Dragojević domaćoj javnosti poznat je po tome što je njegova supruga prevarila javno na televiziji u rijalitiju zadruge, što smo svi mi imali priliku da pratimo. Kasnije zahvaljujući prijateljima koji su mu se tu našli, on je prebrodio sve što ga je zadesilo, i pokazao je i neku svoju drugu stranu. On je jedan veoma pozitivan i duhovit momak, ali isto tako i neko ko ima britak jezik, koji surovo zna da iznosi svoje mišljenje, i ljudi su ga i zavoleli zbog toga kakav je on zapravo.

 

 


.
Dejan je bio u vezi sa Aleks koja je u petak uveče odnijela pobjedu Zadruge 6. međutim i ona ga je javno prevarila , i to sa istim dečkom kao i njegova supruga Dalila , sa Filipom Carem. Dejan je nekako sve to progurao , našao novu djevojku Jovanu , sa kojom je sada iskreno sretan , i uživaju u svojoj ljubavi . Aleks je osvojila glavnu nagradu u iznosu od 50 hiljada eura , a Dejan je poznat po britkom jeziku , koji uvijek kaže ono što misli i koji ima šta da kaže na bilo koju temu , pa je tako bio slučaj i sada,

 

 

Njega su kontaktirali novinari koje je zanimalo šta on ima da kaže na to što je njegova bivša djevoka pobijedila , a on je samo katko rekao “Svaka sezona govori za sebe kao i o pobjedniku. Ova je sezona dosta rekla o sebi kao i sami učesici. Postoje i emisije Narod pita . Svaka čast svima sve najolje” rekao je Dejan . S druge strane Aleks je rekla kako se ona ne kaje ni zbog čega što je uradila u ovoj sezoni , kao i to da ona Dejanu želi sve najbolje . Ona je rekla da je uvijek bila iskrena i transparentna , i da je svesna toga što se njena mama uzdržavala komentarisanja njene veze sa Filipom.

 

 

Preporučeno