Dejan i Dalila Dragojević domaćoj javnosti poznati su poslednjih nekoliko godina, prvo kada su bili učesnici rijalitija Parovi, gdje su se i upoznali, nakon kojeg su se i vjenčali. Zatim su bili u trećoj sezoni Zadruge, odakle su kroz nekoliko mjeseci pobjegli. Svi su mislili da oni imaju savršen i skladan brak, ali ulaskom u petu sezoni, oni su pokazali nešto što niko nije očekivao.

Dalila je javno prevarila Dejana, i svih deset mjeseci imali smo priliku da ispratimo sve što se dešavalo, a što je bilo vezano za njih i njihov odnos. Naime svi smo mislili da su se oni razveli, jer pred kamerama u rijalitiju oni su potpisali papire za razvod, ali su pri izlasku iz rijalitija saznali da se oni ipak nisu razveli, i da postupak još uvijek traje, tako da su oni u braku još uvijek, barem na papiru. Dalila i dalje koristi Dejanovo prezime, što njega itekako iritira i nervira, a sada je stigla jedna nova informacija, a radi se o tome da je Dejan rekao kako će on da tuži Dalilu, ukoliko ona ne bude promijenila prezime.

Tako je on na ovu temu rekao sljedeće: “Razvod je u procesu a što se tiče prezimena to je već druga stvar. Time se već prkosi i pravi se nešto drugo samo da bih se ja iritirao. Mislim da nema potrebe za iritiranjem mene, ako je odlučila nešto neka se tu stavi tačka. Najlakše je sve to promeniti, pogotovo na Instagramu i na tim društvenim mrežama. Mislim da ti tu ne treba papir od Mup-a Sup-a i bilo koje državne institucije”, a onda je dodao:

“Ne ostavljam joj prezime, ako bude nastavila da ga koristi ići će sudski. Kakvi su zakoni nisam upućen ali nemam vremena da se bakćem sa time jer bi mi u tom slučaju i život nakon rijalitija išao na pogrešnu stranu. To su neke sitnice koje će se desiti u hodu kada budem došao sebi, a što se tiče razvoda David bolje zna”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno