Danas u nastavku za vas imamo jednu zanimljivu priču odnosno ispovijest a koja je pored brojni na društvenim mrežama svakodnevnica. Naime, internet je svakako za mnogo toga dao nam veliko olakšanje jer u svakom mogućem trenutku možemo da zavirimo na najudaljeniji dio svijeta te pročitamo stvari koje možda u realnom životu i ne bi baš mogli. Dakle već ste po naslovu mogli da zaključite o čemu se ovdje radi, a današnja priča je i više nego zanimljiva.

Mi ćemo danas da govorimo o vijesti koja se pojavila na internetu, a radi se o tome da je jedan Italijan od 99 godina odlučio da se razvede od svoje supruge. Njegova supruga ima 96 godina a on se na ovaj korak odlučio jer je saznao, kako kaže da ga je ona varala čak prije 60 godina. Dakle on je prošle godine pred Božić saznao da je njegova supruga razmjenjivala ljubavna pisma sa svojim ljubavnikom, a kako mediji pišu rosa mu je to priznala ali ga je i ubjeđivala da ne odustane od njihovog braka.

Znači izvjesni čovjek se zove Antoni koji sa svjih 99 godina nije mogao da vjeruje šta ga je snašlo pa je odlučio da je najbolji potez razvod braka, jer su oni zajedno proveli skoro pa osam decenija. Inače on je ovo smatrao izdajom, a iz braka su dobili petoro djece, dvanaestero unučadi, te jedno paunuče. Kako sazanjemo, a kako pišu tamošnji mediji oni su porijeklom sa Sardinije, a Antoni je upoznao Rosu dok je bio u oružanim snagama, i tada je počela njihova ljubav koja je trajala decenijama, a oni su bukvalno cijeli svoj život proveli jedno kraj drugoga.

Preporučeno