I danas ćemo da nastavimo sa novostima koje se odnose na temu koja je ovih dana najaktuelnij, a koja je rastužila i šokirala cijeli svijet, a riječ je o smrti kraljice Elizabete II, koja je imala 96.godina. Svi mediji u svijetu, pišu o ovoj temi, pa tako imamo priliku da pročitamo neke zaista zanimljive članke, koji se odnose na pokojnu kraljicu, kao što je slučaj i sa našom današnjom temom.

Kraljica se tokom svog života pridržavala strogih pravila i protokola, a javnost je naravno primjetila nekoliko čudnih stvati koje je ona radila, a neke od njih ćemo navesti u nastavku današnjeg članka. Tako je prva stvar o kojoj ćemo da pišemo, a što je kraljica radila i što je pomalo čudno, jeste to da je ona na svako putovanje na koje je išla nosila svoju k rv. Ona je mnogo putovala i uvijek je bila spremna na sve moguće scenarije, pa i one najgore i zbog toga je ona nosila svoju k rv sa sobom, dok je medicinska pratnja koja je bila sa njom uvijek morala znati koja bolina je najbliža mjestu u kojem se ona u tom trenutku nalazi.

Sljedeće što je veoma zanimljivo jeste to da ona nije voljela kockice leda, jednostavno nije voljela zvuk kockica leda u njenoj čašu, pa je zbog toga ona više voljela kugle, jer je vjerovali ili ne ona smatrale da su okrugle melodičnije. Čak je i njen muž, princ Filip, izumio mašinu koja pravi male kugle leda kako bi mu supruga uživala u omiljenom piću. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@unknown_facts9

#uK #US #facts #elonmusk #news #ghana #nigeria

♬ original sound – Unknown_facts

Preporučeno