Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, danas vam donosimo jednu strašnu priču, a riječ je o jednoj djevojčici koja je nažalost preminula, nakon što ju je ujela zmija dok se ona igrala žmurke. Inače su priče o zmijama i njihovim ujedima i napadima na ljude u poslednje vrijeme veoma česti, jer kako nam je došlo lijepo vrijeme i one su počele da izlaze iz svojih skloništa, a poslednjih godina mnogo su se opustile pa tako ulaze  i u dijelove gdje je veoma naseljeno.

Priča koju vam u nastavku donosimo nam dolazi iz Indije, gdje je petogodišnja djevojčica, kako smo već naveli preminula od ujeda zmije. Djevojčica se igrala u kući njenog oca koja se nalazi u gradu Biharu, i tu ju je napala otrovna zmija. Ona je odmah prevezena u bolnicu, ali ljekari ništa nisu mogli da urade i da je spasu, te je ona nažalost preminula.

Kasnije je vjerovali ili ne čak 40 zmija pronađeno na ovom imanju, a kako prenose tamošnji mediji one su sakupljene i vreće i kontejnere da bi se uklonile, dok je veliki broj mještana se okupio kako bi sve to posmatrali. Nakon toga, zmije su navodno puštene u obližnju šumu. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.