U nastavku današnjeg članka vam donosimo ispovijest jedne djevojke koja je osvanula na društvenim mrežama, i koja je za vrlo kratko vrijeme privukla pažnju dosta korisnika, koje je zanimalo o čemu se tu radi i šta se zapravo desilo. Djevojka je svoju ispovijest započela tako što je rekla da je ona nedavno otputovala u inostranstvo, jer je morala zbog posla, i da je odlučila da ključeve svog stana ostavi kod dečka, kako bi on mogao da joj pazi na mačku koju su oni zajedno kupili kada su započeli svoju vezu.

Kako prenose tamošnji mediji, ova djevojka je dalje u svojoj ispovijesti napisala sljedeće: “Kada sam bila odsutna dobila sam poruku od vodoinstalatera koji je trebalo da uđe u kuću da nešto popravi, ali dečko mi se nije javljao pa sam nazvala mamu da ona otvori vodoinstalateru. Kada je došla, zatekla je mog dečka u krevetu s drugom ženom “, rekla je ona. Njena mama je odmah počela da vrišti i istjerivala ih je iz stana, a kasnije se ispostavilo da je djevojka sa kojom ju je prevario bila njihova poznanica. Naravno, majka joj je odmah javila šta se desilo, a kada se vratila sa puta, prekinuli su.

Djevojka je napisala i ovo: U porukama me stalno pita kako je mačka i piše da mu nedostaje. Prilično sam sigurna da mu se neću vratiti, ali nikada nisam bila u ovakvoj situaciji. Osećam se povređeno i poniženo i ne znam kako da se suočim s ljudima. Zvuči kao da je više zabrinut za mačku nego za vas, iako mislim da koristi mačku kako bi vam se vratio, ali nemojte se pokolebati. Neka nabavi drugog ljubimca. Razumem da se osećate poniženo i da vas je strah što drugi ljudi misle, ali sigurna sam da većina njih samo žele da ste dobro i da se oporavite od raskida.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno